Välkommen till
SCMI

På Svenska Coach- & Mentorinstitutet arbetar vi med ledarutveckling både i Sverige och internationellt. I över tio år har vi hållit i coachutbildningar och hjälpt hundratals chefer att bli det bästa av sig själva genom personligt utformade träningsprogram. Vi ansvarar också för interna mentorsprogram på större företag.
Image

Teamet

Holger Björklund
Holger Björklund
För att lyckas behöver jag först hitta något jag respekterar och tycker om hos dem jag arbetar med. Där byggs tillit och där uppstår en stimulerande dialog på väg mot något nytt. Inte sällan tycker mina adepter att jag är lite jobbig eftersom det blir en hel del hemläxor, men vi når i regel de uppsatta målen och ofta betydligt längre än så. Jag startade mitt första bolag 1984 och höll mitt första seminarium i USA 1990. Totalt har mer än 50 000 människor deltagit i mina seminarier och jag har följt mer än 300 chefer i personligt utformade träningsprogram.
Kalle Sundqvist
Kalle Sundqvist
När jag upplever att det finns en samstämmighet i vad jag hör, ser och känner hos dig, då vet jag att vi har lyckats. Din genuina äkthet är också vad jag brinner för. Det skapar en energi som gör skillnad. Dagligen tränar jag chefer, ledare och grupper att uppnå mer, och det har jag gjort i 25 år. För mig är resultat viktigt, men det måste kombineras med glädje i både kropp och själ. Idrotten ligger mig också varmt om hjärtat och 1996 coachade jag kanotdamerna till OS-guld.

Kontakta oss

Adress: Paviljongvägen 10,

185 94 Vaxholm

 

Telefon: 070-586 16 78

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Search