Gediget hantverk istället för quick-fix

På Svenska Coach- & Mentorinstitutet arbetar vi med logik och känsla i ett. Något som gör arbetet både roligare och bättre. Här tränar vi, provar, utmanar och tydliggör. Vi tror inte på något quick-fix utan fokuserar på att skapa ett gediget hantverk som fungerar över tid. Alla våra sessioner är anpassade efter den unika individen eller gruppen för att verkligen kunna nå fram och utveckla era specifika behov.

Coaching

Vi utgår från en bred nulägesanalys som både bekräftar dina styrkor och synliggör din potential. Därefter fokuserar vi på några kvaliteter som du vill förbättra. Det handlar ofta om att kunna prioritera, våga mer, och om hur du når fram till dem du samverkar med.

För att bli en trygg och tydlig ledare, behöver du landa i en egen övertygelse. Vi hjälper dig hitta den. Utifrån detta formulerar vi en målbild i närtid, och riktning i framtid. När detta är tydliggjorts blir det lättare att både kunna säga Ja och Nej. En process där vi möter dig med många raka utmanande frågor och konstruktiv feedback. Hemläxan blir att genomföra dina tankar och idéer i konkreta handlingar. Små förändringar i sig men som ändå gör stor skillnad, både för dig och din omgivning.

Mentorskap

Vi erbjuder ett mycket exklusivt nätverk av resurspersoner med erfarenhet från olika branscher och inriktningar. Samtliga inspirerande förebilder som är villiga att dela med sig av sina erfarenheter. Goda så väl som mindre goda.

För oss handlar mentorskap om att hitta rätt riktning i yrkeslivet. Det bör även inkludera livet i stort. Framför allt handlar mentorskap om att få tillfälle att reflektera med någon som både är kompetent och livserfaren. Då kan du väga för och emot, samt få perspektiv på både vägval, mål och mening. Tankar som uttrycks verbalt i ord ger en helt annan tyngd och tydlighet. Vi möts i en längre process, oftast på ett år. En investering för ett helt liv.

Kontakta oss

Adress: Paviljongvägen 10,

185 94 Vaxholm

 

Telefon: 070-586 16 78

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Search