Referenser

Sagt om Holger

Sagt om Kalle

Holger coachar dig att använda din inre kompass för att navigera i din profession när omvärlden och organisationer snurrar allt snabbare och samtidigt blir mera komplexa.

Genom sina vänligt utmanande frågor, sitt visade intresse och sin humor skapar han trygghet och en stämning där vi individer blir modiga och vågar.

Holger en knivskarp människokännare som med sin verktygslåda lockar fram det allra bästa hos dina medmänniskor & kunder.

Kalle är en professionell utbildare och coach. Fokus på resultat, tillsammans med värme och omtanke.

Holger har en förmåga att snabbt komma till kärnan av ett problem och leda en konstruktiv, rak dialog för att hitta möjliga lösningar.

Kalles förmåga att snabbt lära in allas förnamn, att få även den mest introverte att delta i arbetet och att slutligen skapa ett resultat där alla känner sig delaktiga är grym. Detta ger en stor känsla av att resultatet är vårt eget. Om detta arbete sker i en flerspråkig grupp på engelska eller en svensk grupp på svenska har ingen betydelse. Kalle är lysande.

Jag har under många år anlitat Holger. Holger har en fantastisk förmåga att på ett inspirerande och nytänkande sätt få till varaktiga förändringar, både hos mig som person och på företaget.

Att bli coachad av Kalle har betytt väldigt mycket för mig i min nya roll som chef. Han har på ett tydligt sätt gett mig verktyg till att hantera olika situationer och känslor som kan uppstå i mitt uppdrag och i mötet med andra människor. Han sätter tillsammans med klienten upp strategier för olika situationer och det kändes bra att få öva på olika händelser innan de händer, eller bearbeta det som redan hänt. 

Nyttan är att effektivisera verksamheten genom att distansera ledares primära frågeställningar utanför comfort zonen och därmed utmana tankar och ideér.

Utan överord är Kalle en av de bästa, både när det gäller att hjälpa enskilda personer på banan igen, men också när det gäller att få professionella ledningsgrupper att se mål, integrera dem i sina personligheter och fokuserat - i samarbete - förverkliga dem.

Holger har en förmåga att utmana dina tankar. Han navigerar i frågeställningar som berör. Jag lämnar våra möten fylld av kraft och energi.

Som handledare står Kalle för stabilitet och trygghet och tung erfarenhet. Han har i denna roll också en fantastisk förmåga att locka fram ledaren på insidan – det som verkligen håller på lång sikt, bortom verktyg och metoder. Kalle har också en förmåga att använda mer än huvudet, verkligen alla sinnen. Han har dessutom en fantastisk humor och kan med denna locka fram steg och insikter hos sin adept.

Jag har haft möjligheten att vid flera tillfällen arbeta med olika ledningsgrupper tillsammans med Holger och har sett positiva effekter då coachingen inte bara har fokus på ledningsgruppen som grupp, utan även innehåller en individuell coaching av medlemmarna.

With no exaggerations this course was the best course of my life and Kalle was the main contributor to this exciting experience. Kalle is a true leader who walks the talk. We have all seen strong stubborn leaders, some of whom we do admire. Yet in my mind what is scarce are strong leaders who are also flexible and fun and that describes Kalle quite well.

Holger brings about increased self-awareness and the whole process is extremely motivating. It’s always quick to see positive results and improved performance in the team.

Kontakta oss

Adress: Paviljongvägen 10,

185 94 Vaxholm

 

Telefon: 070-586 16 78

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Search