Ledarutveckling – Vi hjälper dig att bli en bättre chef och ledare

Vi på SCMI erbjuder personlig ledarutveckling och coachning samt mentorskap för dig som har en chefs- eller ledarroll. Kanske är du nybliven chef med nya arbetsuppgifter och ett nytt team, eller kanske har du fastnat i en knivig situation som du kan behöva hjälp med? Oavsett vilka situationer du hamnar i behöver du som ledare veta vad du är beredd att stå upp för – då kommer ledarskapet inifrån. En inre övertygelse skapar en yttre tydlighet, och detta är någonting som människor runt omkring dig märker av och respekterar. Genom vår ledarutveckling hjälper vi dig att hitta din inre övertygelse och därmed stärka ditt ledarskap – både som individ och som del av ett team.

Image

Genom sina vänligt utmanande frågor, sitt visade intresse och sin humor skapar Kalle trygghet och en stämning där vi individer blir modiga och vågar.

Från podden

Varför ledarutveckling?

Framgångsrikt företagande sker när det finns tydliga mål och engagerade medarbetare i en god arbetsmiljö. Till detta behövs tydliga, modiga och förtroendeingivande ledare som kan analysera och styra den dagliga verksamheten. Likaså blicka framåt och driva strategiska frågor in i en önskad framtid.

Ledarutveckling tillsammans med oss ger tydliga och engagerade chefer, som hjälper alla medarbetare att axla sina roller och lyfta företagets verksamhet. Vår utbildning ger dig stöd och de kommunikativa redskap som krävs för att skapa trygghet och genomdriva företagets vision – både om du är en nybliven chef som ännu inte är trygg i rollen eller om du är en erfaren ledare som kört fast eller stött på svårigheter. Våra ledare fokuserar på möjligheter och medarbetarnas styrkor samtidigt som de inte väjer för problem och utmaningar.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om vår ledarutveckling! Du når oss via mail eller på telefon: 070-586 16 78

Effektivt ledarskap i enighet med företagets vision

Vi förankrar vår ledarutveckling i samstämmighet med företagets mål och visioner. Dessa skapar både riktning och meningsfullhet för hela verksamheten. Skickliga ledare utvecklar sina medarbetare och skapar goda förutsättningar för inre motivation och växande som leder till nya arbetssätt och initiativ – både på ett personligt plan och på ett mer övergripande för företaget eller organisationen i stort.

Tar du hjälp av oss är du aldrig ensam i ditt ledarskap. Vi agerar som ditt bollplank som alltid lyssnar och kan hjälpa till med allt från att utveckla och stärka din personliga ledarstil till att hantera svåra och känsliga frågor i din ledarroll.

Vi arbetar med ledarutveckling både på den svenska och internationella marknaden. Vi har hjälpt många chefer att nå den bästa tänkbara versionen av sig själva med hjälp av våra personligt utformade program.

Resultat och arbetsglädje

Vi visar ledare vägen mot ett tydligt ledarskap, utvecklande teambuilding samt konstruktiv konflikthantering. På detta sätt vill vi hjälpa till att skapa en arbetsplats där resultat, effektivitet och arbetsglädje går hand i hand. En stark ledare som har de anställdas förtroende skapar en god arbetsmiljö vilket leder till ökad effektivitet och ett bättre resultat.

Genom att vara tydlig och rak i sin kommunikation samt ha en väl formulerad strategi kan en bra ledare ge sin organisation goda förutsättningar för att utvecklas och växa. Detta handlar bland annat om att ta ansvar för sin ledarroll och förstå hur den ska anpassas för olika typer av situationer.

Grupputveckling

Vill du att ditt team ska bli modigare, effektivare och roligare att arbeta i? Vill du ha hjälp att utveckla tillit och tydliggöra rollerna i din organisation? Vill du bli en bättre och mer lyhörd ledare helt enkelt? Välkommen att kontakta oss på Svenska Coach- & Mentorinstitutet.  – ledande inom ledarutveckling i Sverige!

Vi hjälper dig att bli en bättre ledare

Vill du att ditt team ska bli modigare, effektivare och roligare att arbeta i? Vill du ha hjälp att utveckla tillit och tydliggöra rollerna i din organisation? Vill du bli en bättre och mer lyhörd ledare helt enkelt? Välkommen att kontakta oss på Svenska Coach- & Mentorinstitutet.  – ledande inom ledarutveckling i Sverige!

Behöver du stärka ditt ledarskap?

Kontakta oss så kan vi ta en förutsättningslös diskussion hur vi skulle kunna hjälpa till att hitta ditt genuina uttryck som ledare.

Kontakta oss

Adress: Paviljongvägen 10,

185 94 Vaxholm

 

Telefon: 070-586 16 78

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Search