Ledarutveckling – bli en bättre chef och ledare

Vi erbjuder ledarutveckling och coachning/mentorskap för dig som har en chefs- eller ledarroll. Kanske är du nybliven chef eller har fastnat i en knivig situation? Oavsett vilka situationer du hamnar i behöver du som ledare veta vad du är beredd att stå upp för – då kommer ledarskapet inifrån. En inre övertygelse skapar en yttre tydlighet, och den ledarutvecklingen är något som människor runt omkring dig märker av och respekterar. Vi hjälper dig att hitta den.

Image

Genom sina vänligt utmanande frågor, sitt visade intresse och sin humor skapar Kalle trygghet och en stämning där vi individer blir modiga och vågar.

Från podden

Framgångsrikt företagande sker när det finns tydliga mål och engagerade medarbetare. Till detta behövs tydliga och förtroendefulla ledare som kan analysera den dagliga verksamheten. Likaså blicka framåt och driva strategiska frågor in i en önskad framtid.

Våra ledare fokuserar på möjligheter och medarbetarnas styrkor samtidigt som de inte väjer för problem och utmaningar.

Ledarutveckling tillsammans med oss ger tydliga och engagerade chefer, som hjälper alla medarbetare axla sina roller och lyfta företagets verksamhet. Vi ger dig stöd – både om du är en nybliven chef som ännu inte är trygg i rollen eller om du är en erfaren ledare som kört fast eller stött på svårigheter.

Ledarutveckling förankrad i visionen

Vi förankrar vår ledarutveckling i samstämmighet med företagets mål och visioner. Dessa skapar både riktning och meningsfullhet. Skickliga ledare utvecklar sina medarbetare och skapar förutsättningar för inre motivation och växande som leder till nya arbetssätt och initiativ.

Tar du hjälp av oss är du aldrig ensam i ditt ledarskap. Vi agerar som ditt bollplank som alltid lyssnar och kan hjälpa till med de lite svårare frågorna i din ledarroll.

Vi arbetar med ledarutveckling både på den svenska och internationella marknaden. Vi har hjälpt många chefer att nå den bästa tänkbara versionen av sig själva med hjälp av våra personligt utformade program.

 Resultat och arbetsglädje

Vi visar ledare vägen mot ett tydligt ledarskap, utvecklande teambuilding och konstruktiv konflikthantering. Via den vägen skapar vi en arbetsplats där resultat och arbetsglädje går hand i hand.

En viktig del av ledarutvecklingen är att träna ledningsgruppen. Ledningsgruppen går före och visar på riktning och skapar trovärdighet i företaget med sitt agerande. Med en blandning av individuella sessioner och träffar i grupp så stärker vi ledningsgruppen till att bli mer mogen och bidra med mer energi ut i verksamheten.

Vi hjälper dig att bli en bättre ledare

Vill du att ditt team ska bli modigare, effektivare och roligare att arbeta i? Vill du ha hjälp att utveckla tillit och tydliggöra rollerna i din organisation? Vill du bli en bättre och mer lyhörd ledare helt enkelt? Välkommen att kontakta oss på Svenska Coach- & Mentorinstitutet.  – ledande inom ledarutveckling i Sverige!

Behöver du stärka ditt ledarskap?

Kontakta oss så kan vi ta en förutsättningslös diskussion hur vi skulle kunna hjälpa till att hitta ditt genuina uttryck som ledare.

Kontakta oss

Adress: Paviljongvägen 10,

185 94 Vaxholm

 

Telefon: 070-586 16 78

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Search